Witte t shirts extra lang

Veel mannen zullen er regelmatig mee te maken hebben. Je koopt een t shirt en dat zit een aantal keer perfect. Maar als het dan meerdere keren gewassen is, of in de droger is geweest, dan blijkt opeens dat dat shirt toch niet meer zo goed zit. Sterker nog, het kan zomaar gebeuren dat het shirt dusdanig krimpt dat je onderrug zichtbaar wordt. Om dit te voorkomen produceert Global 5 witte t shirts die extra lang zijn. Als onze shirts hun standaard krimp periode achter de rug hebben, zitten ze nog steeds perfect!

Een wit t shirt dat extra lang is


Bij het opstarten van ons bedrijf hadden we al snel voor ogen dat we ons wilden gaan focussen op de productie van de perfecte witte t shirts. We hebben daarom uitgebreid onderzocht wat mensen nu precies zoeken in een wit t shirt, en wat ze vervelend vinden aan t shirts die nu op de markt te krijgen zijn. Het feit dat deze shirts krimpen en dan de onderrug onbedekt laten bleek een heikel punt te zijn. Vandaar dat wij besloten witte extra lange t shirts te gaan produceren waar je dit probleem niet bij hebt.

Het voordeel van witte t shirts die extra lang zijn


Als je een wit t shirt extra lang maakt, dan weet je zeker dat het niet teveel gaat krimpen in de was. Natuurlijk is dat niet het enige voordeel van onze witte extra lange t shirts. Als wij een shirt produceren zorgen we er namelijk altijd voor dat het goed staat en dat het perfect zit. We kunnen je onze shirts dan ook van harte aanbevelen. Op onze website zijn onze shirts eenvoudig te bestellen. Je betaalt veilig met je favoriete betaalmethode en hebt je bestelde shirts dan binnen twee dagen in huis.


Global 5
Postbus 11
4650 AA  Steenbergen

info@global5.nl


Betaalmogelijkheden
Levering binnen 24 - 48 uur
op werkdagen!