Witte t shirts diepe v hals

Op zoek naar een nieuw wit shirt? En dan bij voorkeur een wit t shirt met diepe v hals? Bij Global 5 zit je dan goed. Wij hebben in onze webshop witte t shirts met diepe v hals te koop in meerdere verschillende maten. Daarnaast verkopen wij nog een viertal andere witte t shirts. Global 5 is een Nederlands bedrijf dat zich helemaal heeft gespecialiseerd op het gebied van t shirts. Die witte diepe v hals t shirts kun je ongetwijfeld ook bij een goedkope winkel vinden, maar als je op zoek bent naar een shirt met kwaliteit, dan moet je bij ons zijn!

De beste witte t shirts met diepe v hals


Global 5 is opgericht door mensen met een ruime ervaring op het gebied van mode en de verkoop hiervan. We hebben in deze jaren goed gezien waar mensen op letten als ze een bepaald kledingstuk aan willen schaffen. We hebben deze kennis aangevuld met informatie die we uit een onderzoek hebben gehaald. We hebben zowel bij heren speciaalzaken als bij consumenten gepolst wat voor eisen ze stellen aan een goed shirt. Al deze informatie hebben we gebruikt om onze shirts helemaal te perfectioneren.

Een wit t shirt met diepe v hals


Een van de belangrijkste wensen die consumenten hadden, was dat het t shirt dat ze zouden gaan kopen niet gaat krimpen. Het gebeurt nogal eens dat een t shirt dat goed past na een paar keer wassen en drogen korter is geworden. Hierdoor wordt een deel van de onderrug niet meer bedekt door het shirt. Onze shirts zijn langer dan de standaard shirts, en bedekken zodoende ook na een aantal keer wassen nog steeds de onderrug in zijn geheel. Neem eens een kijkje op onze website als je onze witte diepe v hals t shirts wilt bekijken!


Global 5
Postbus 11
4650 AA  Steenbergen

info@global5.nl


Betaalmogelijkheden
Levering binnen 24 - 48 uur
op werkdagen!