Witte t shirts bestellen

Snel een wit t shirt bestellen? Neem dan eens een kijkje bij de shirts van het Nederlandse merk Global 5. Wij zijn een kledingmerk in Steenbergen dat er speciaal op gericht is de beste t shirts van Nederland op de markt te brengen. We hebben, voordat we begonnen met ons design en de productie van de shirts, een uitgebreid onderzoek gedaan naar de wensen die bij de gemiddelde consument gesteld worden aan een goed shirt. Dit hebben we gecombineerd met de ervaring die we zelf al in de mode industrie hebben opgedaan om tot het perfecte shirt te komen.

Witte tshirts bestellen bij Global 5


Bij ons witte t shirts bestellen is heel eenvoudig. Je gaat naar onze website, waar je de keuze hebt uit 5 verschillende stijlen. Ga je voor een wit t shirt met een v hals, of heb je toch liever een ronde hals? En hoe diep moet deze hals zijn? Als je een keuze gemaakt hebt kun je nog even kijken welke maat je wilt hebben en kiezen hoeveel shirts je nodig hebt. Voor een wit t shirt bestellen hoef je nu alleen nog maar even je adresgegevens in te voeren en je betaling uit te voeren. Dit is bij ons altijd veilig en heel eenvoudig.

Snel witte tshirts bestellen


Je ziet dat het bestellen van een wit t shirt helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Integendeel, in onze webshop vind je snel het t shirt dat bij jouw stijl hoort. Onze shirts zien er strak uit en zijn het meest comfortabel. Zo is het etiket in het shirt zelf gedrukt, zodat je geen last zult krijgen van irritatie. Daarnaast zijn al onze shirts extra lang. Als je deze dan ook regelmatig wast of in de droger stopt blijft hij toch lang genoeg! Neem vandaag nog een kijkje op de website van Global 5 om een t shirt naar jouw stijl uit te zoeken!


Global 5
Postbus 11
4650 AA  Steenbergen

info@global5.nl


Betaalmogelijkheden
Levering binnen 24 - 48 uur
op werkdagen!