Wit t shirt v hals heren

Een mooi wit shirt past overal bij. Dat niet alleen, het is ook een perfect kledingstuk om op zichzelf te dragen. Witte t shirts gaan eigenlijk nooit uit de mode. Als je op zoek bent naar een nieuw t shirt, dan wil je alleen natuurlijk wel dat dit een shirt is van een goede kwaliteit. Er zijn heel wat winkels die shirts verkopen, maar geen enkele winkel die zich zo heeft gespecialiseerd als Global 5. Wij ontwerpen en produceren een wit t shirt met v hals voor heren dat niks meer te wensen overlaat!

Witte v hals t shirts voor heren


Bij Global 5 hebben we jarenlange ervaring met de productie en verkoop van kleding. Voor Global 5 wilden we ons specialiseren op het gebied van een kledingstuk dat nooit uit de mode raakt, heren witte t shirts met v hals. We hebben in onze kennis geput en daarnaast een uitgebreid onderzoek gedaan naar wensen van gebruikers en retailers. Het lijstje met wensen dat hieruit naar voren kwam hebben we aan onze ontwerpers gegeven, die ermee aan de slag zijn gegaan om het ideale wit t shirt met v hals voor heren te ontwerpen.

Ook zo'n mooi shirt kopen bij Global 5?


Zo bleek onder andere dat mannen het heel vervelend vinden als shirts na een paar keer wassen en drogen dusdanig krimpen dat de rug onbedekt blijft. Hiertoe hebben we onze witte v hals t shirts voor heren langer gemaakt, zodat ze zelfs na krimp de goede lengte blijven. Ook hebben wij het etiket op het shirt geprint, zodat er geen irritatie in je nek ontstaat. We raden je aan om eens op onze site te kijken wat we je allemaal kunnen bieden. Het bestellen van een van onze shirts is zeer eenvoudig.


Global 5
Postbus 11
4650 AA  Steenbergen

info@global5.nl


Betaalmogelijkheden
Levering binnen 24 - 48 uur
op werkdagen!